miercuri, 22 februarie 2012

Cautam writer. Adica scriitor.

Dupa cum scrie si in titlu, la Branzas cautam cel putin un colaborator, writer. Nu copywriter. Nu cautam un scriitor de copy si slogane ci unul care scrie articole si analize, studii de caz sau editoriale. Content, cum ar veni. Cu drag, primim un mesaj de la voi pe adresa firmei sau a mea personala cu exemple de scriitura din zona de business, marketing sau social.
Multumim anticipat.

Update.
Multumim pentru aplicatii. Mai tinem pozitia deschisa pana in 15 Martie.
Cateva completari despre natura colaborarii:
1. Cautam colaboratori externi, nu este un full time job. Nu inca.
2. Articolele, analizele, studiile de caz sau editorialele care vor urma sa fie scrise se refera la companii, produse si servicii, noutati, analize comparative, studii de caz axate pe beneficii, explicatii detaliate despre respectivele companii/produse/servicii, corporate profiles, etc. Este vorba despre content real care necesita informare si documentare si o scriitura fireasca. Nu vrem limba de lemn, nici o abordare lapidara :) Si mai vrem si un mic "touch of flavor" ca cititorii sa aprecieze atat continutul cat si scriitura, sa le faca placere sa citeasca si sa mai vrea.
3. Companiile/produsele/serviciile despre care veti scrie nu sunt din categoria "sensibile", radioactive, explozibile sau modificate genetic !