vineri, 28 septembrie 2012

Dupa.

Dat fiind ca au avut loc adevarate orgii romane pe aici ;) abia am apucat sa facem cateva poze, nici acelea foarte bune, cu tortul portocaliu deja fara lumanari si felia mea rezervata cu litera "B". A fost un tort de ciocolata cu visine mortal, o supriza nemaivazuta !
Multzam colegilor !joi, 27 septembrie 2012

Vrem designer. Unul.

"Fisa postului" viitorului nostru coleg ar suna cam asa:

Portofoliu misto cu lucrari in identitate, ambalaj si comunicare. Adica oarece experienta in spate.
Creativ. Analitic. Face fata la discutia in contradictoriu si critica. Are argumente. Eficient.
Priceput si prolific in tot ce inseamna PC.
Stie ce inseamna Pantone si alte asemenea detalii nesemnificative de DTP.
Full time job.
Deadline inseamna deadline. Radem, glumim dar inainte de toate facem treaba.
Cu chef de munca, explorare si distractie.
Face parte dintre cei care fac lucruri, nu dintre cei care explica de ce nu pot face lucruri (citat aproximativ din Adi Hadean).

Vrem sa vedem autoprezentari, autopersiflari si altre formule de prezentare a lucrarilor si sinelui in format pdf, pana in 10 Mb, oricate pagini. Le primim la office@branzas.ro pana in 15 Noiembrie 2012.

N.B. Politica noastra prevede printre multe altele: fara animale de companie la birou, fumatul permis in locuri special amenajate, nu angajam rude, iubiti sau amante, pilele nu functioneaza, incepem treaba zilnic fix la 9 a.m, puteti manca oricate cheese cake doriti (uneori on the house, avem un furnizor preferat), cafeaua e inclusa in bonus, samd.


18 ani. 27 Septembrie 1994-2012Astazi implinim 18 ani de activitate. E mult sau putin !? Din multe puncte de vedere e mult. Totusi, credem ca mai este mult de facut in branding si design in Romania, asa ca 18 ani pot fi putini.

Multumirile si recunostinta noastra, astazi, se adreseaza celor de la care am invatat, celor care ne-au sustinut, celor care au avut incredere in noi.

Personal, am un gand bun si multa recunostinta oamenilor care au lucrat cu mine in echipa si au crezut in primul rand ca putem realiza ceva impreuna. Restul a fost usor.